Kuningatarleikit

NOKU LÄHTEE MIKKELIIN!

Nokun näyttämön esitys Kuningatarleikit on valittu vuoden 2023 Työväen Näyttämöpäiville Mikkeliin. Suomen suurimmat harrastajateatterifestivaalit järjestetään 27.-29.1. jo 45.kerran.

Valinnan kunniaksi Noku järjestää Kuningatarleikeistä tammikuussa kolme uusintaesitystä. Antti Mikkolan kirjoittama kaoottinen, arvaamaton ja tarvitseva tragikomedia pettymyksistä, kostosta ja naisista jotka mokaavat on nähtävissä Noormarkun Myllykartanolla tiistaina 24.1., keskiviikkona 25.1. ja torstaina 26.1. klo 19 alkaen.

Liput esityksiin maksavat 20 euroa ja niitä voi varata ja tiedustella puhelimitse numerosta 040 2209472 tai sähköpostitse osoitteesta lippuvaraukset@nokun.fi 10.1.2023 alkaen. Suosittelemme esitystä ensisijaisesti 15 vuotta täyttäneille katsojille.

TERVETULOA!


KUNINGATARLEIKIT:

Käsikirjoitus: Antti Mikkola
Ohjaus: Kaarlo Kankaanpää
Näyttelijät: Teresa Kaaresmaa, Jenna Pukkila (alkup. Sira Östman) ja Kimmo Salokangas
Valo – ja äänisuunnittelu: Markku Lahti
Graafinen suunnittelu: Jenna Hietavirta
Valokuvat: Anni Levonen
Tuotanto: Nokun näyttämö ja Kaarlo Kankaanpää

Liput: 20 euroa

Varaukset ja tiedustelut: Puh. 040 2209472/email. lippuvaraukset@nokun.fi
Esityspaikka: Myllykartano Finpyyntie 1 Noormarkku
Esityksen alkuperäinen esittely: https://nayttamo.nokun.fi/yleiset/tulossa-toukokuussa-kuningatarleikit/
Työväen näyttämöpäivät: https://www.tnp.fi/

Esityksestä sanottua:

”Paras teatterielämys ikinä! Loistava teksti, upeat näyttelijät, oivaltava ohjaus. Kiitos!””Noku on jälleen kerran onnistunut 👍, hyvä te 👏! Lämmin suositus” ”Mestarillista”. ”Olipa esitys! Suuren luokan loistokas näytös täydelle katsomolle!””Näytelmän jokainen hetki ja kaikki kolme näyttelijää takasivat nautittavan kokonaisuuden, joka oli vertaansa vailla.”(Katsojien kommentteja)

”Esityksen intensiteetti on alusta loppuun aivan huikea, en muista vähään aikaan kokonaista näytelmää niin herkeämättä seuranneeni, ja ansio siitä kuuluu sekä tarkalle ohjaukselle että ilmeikkäille, vahvoille näyttelijöille.” Tommi Virhiä/Satakunnan Kansa 16.5.

”Kantaaottava esityksenne nauratti sen ensimmäisistä hetkistä alkaen. Esityksen hahmot olivat kokonaisia ja uskottavia. Erityismaininta loistavasta puheilmaisusta ja itseironiasta.” – Työväen näyttämöpäivien valitsija Wenla Reimaluoto kommentoi valintaansa.