Harjoitukset menossa

Näytäntökausi 2019-20 tarvitsee lisää tekijöitä

Näytäntökausi 2019-20 tuo mukanaan kolme tapahtumaa, joista ensimmäisenä on musiikillinen ilta Nokun Laulun tuella ja kaksi hyvin erilaista näytelmää. Kaikki nämä vaativat paljon erilaista osaamista ja Nokun näyttämö etsii koko ajan uusia ihmisiä erilaisiin rooleihin, sekä näytelmiä valmistaviin ja tukeviin tehtäviin. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme syyskuussa maanantaisin klo 18:30 alkaen Myllykartanoon. Käyntisi ei sido sinua mihinkään, ellet itse sitä halua.

LOVE STORY – Musikaalinen ilta 09.10. ja 13.10.2019
Sanoja ja lauluja rakkaudesta ja kaipauksesta Myllykartanon näyttämöllä Nokun näyttämön ja Nokun laulun yhteistyönä.
https://nayttamo.nokun.fi/tapahtumat/

YKSIN BERLIINISSÄHans Fallada/Mikko Roiha
Yksin Berliinissä on tositapahtumiin perustuva tarina kahden vaatimattoman ihmisen vaatimattomasta vastarinnasta keskellä natsi-Saksan hirmuhallintoa. Nokun näyttämön tulkinta luo lähikuvan maailmasta, jossa kuka tahansa voi ilmiantaa kenet vain, ja jokainen voidaan osoittaa syylliseksi mihin tahansa, ja jossa kuitenkin on sankaruutta. Esityksiä on kymmenen ja ensi-ilta helmikuun lopulla 2020. Ohjaajana on Kaarlo Kankaanpää.

PÄÄLLYSTAKKINikolai Gogol/Esa Leskinen/Sami Keski-Vähälä
Komedia työelämän alamäestä, on moderni uudelleentulkinta Nikolai Gogolin legendaarisesta kertomuksesta. Tekstin ovat kirjoittaneet Esa Leskinen ja Sami Keski-Vähälä. Näytelmän ohjaa Ulla-Maija Aho-Harnett. Esityksiä on noin kymmenen ja ensi ilta kesäkuun alussa 2020.